Ah mais non, c'était juste pour attirer l'attention! Si je crache, c'est sur mon écran, et pour le faire briller, pour mieux vous lire. Je viens d'ajouter une liste non exhaustive de blogs que j'aime bien sur la droite de ma page. Je me suis arrêtée à moment donné (vers p dans la liste de blog actu) par manque de temps, donc ne m'en veuillez pas si le vôtre n'y figure pas encore! Ou peut-être ne vous ai-je pas encore découvert(e)!
How has your summer been? Has everyone around you been complaining of the weather? Summer' s so much more than just sun and heat though... fruit, farniente , ice-cream, apéros and walks...reading long books, so many little pleasures. Tossa de Mar And lest we forget to turn the oven on, to warm us up... Nigella's summer crumble (from Forever Summer ) is a fantastic way to use up those less-than satisfying apricots that everyone leaves in the fruit bowl, the ones a little less red, the mushy ones, and transform them into deep orange compote under the layer of almondy crumble. Or any other stone fruit for that matter. Parc Guell, Barcelona Summer crumble, adapted from Nigella Lawson in Forever Summer 750g apricots, stoned and quartered 75g butter 100g self-raising flour or flour with 1/2 tsp baking powder a pinch of salt 25g ground almonds 75g caster sugar 50g flaked or chopped almonds Preheat the oven at 200C. Butter a gratin dish. Layer the fruit
Comments
On voit ta liste quand on est sur ta page d'accueil par sur un billet.
bon réveillon
Merci pour l'info, je ne m'en étais pas rendue compte. Il faudra que je retravaille tout ça...
Bon réveillon à toi aussi!
Tarzile