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Toutes mes excuses...I'm very sorry

Je suis désolée pour l'image déplorable et de très mauvais goût qui s'est "invitée" sur mon blog pendant quelques temps où évidemment je n'avais pas de connexion internet. Merci aux personnes qui m'en ont avertie par leurs commentaires que j'ai pu lire ce matin. Je suppose que c'était dû au fait que j'avais posté une photo d'un CD trouvée sur le net et qu'entre-temps, un petit malin avait changé la photo en question, comme quoi, mieux vaut se méfier de ce qu'on poste, trouvé au hasard du net...

I'm very sorry for the deplorable picture in very bad taste that invited itself on my blog recently, precisely when I had no internet connection. Many thanks to the people whose comments have alerted me when I read them this morning. I suppose someone changed the picture (originally a CD cover) in the link I had found on the internet, so beware of what you post on your blog...

Julie

Comments

Anonymous said…
Ah, je me disais bien que ça ne pouvait pas venir de toi cette horreur ! Je vais pouvoir descendre dans la page sans crainte, cool :-)
julie said…
Merci pour ta confiance et ton commentaire d'alerte! J'en ai encore des frissons!
julie said…
des frissons d'horreur, bien entendu!
Anonymous said…
De rien ;-)

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Nigella's summer crumble

How has your summer been? Has everyone around you been complaining of the weather? Summer' s so much more than just sun and heat though... fruit,  farniente , ice-cream,  apéros  and walks...reading long books, so many little pleasures. Tossa de Mar And lest we forget to turn the oven on, to warm us up... Nigella's summer crumble (from Forever Summer ) is a fantastic way to use up those less-than satisfying apricots that everyone leaves in the fruit bowl, the ones a little less red, the mushy ones, and transform them into deep orange compote under the layer of almondy crumble. Or any other stone fruit for that matter. Parc Guell, Barcelona Summer crumble, adapted from Nigella Lawson in  Forever Summer 750g apricots, stoned and quartered 75g butter 100g self-raising flour or flour with 1/2 tsp baking powder a pinch of salt 25g ground almonds 75g caster sugar 50g flaked or chopped almonds Preheat the oven at 200C. Butter a gratin dish. Layer the fruit

La Réunion en recettes : cari de lotte et son riz au lait de coco

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