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Menu for Hope - Menu pour l'espoir

Chez Pim, blog très célèbre, organise pour la troisième fois une campagne de dons chez les blogueurs, associée à une lotterie avec des prix très alléchants.

On se rend sur le site firstgiving, on choisit le montant qu'on souhaite donner pour le programme alimentaire des Nations Unies et ensuite on indique le nombre de tickets de lotterie pour chaque prix qu'on souhaite gagner ($10 par ticket).

Mais allez voir ici, c'est expliqué en français plus en détails...

Menu for Hope is a charity campaign organized by food blogger Pim, with very attractive prices. Go see on her site, it's explained in details!

Comments

Anonymous said…
Hi Julie,
I saw your comment at David Lebovitz's site asking if the KitchenAid ice cream maker attachment fits with European models or not and wanted to drop a line. It does NOT. You can read about it at my blog (the most recent entry at the top of the page). Cheers,
Cenk
julie said…
Thanks, Cenk, I'm going to read it now!

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Nigella's summer crumble

How has your summer been? Has everyone around you been complaining of the weather? Summer' s so much more than just sun and heat though... fruit,  farniente , ice-cream,  apéros  and walks...reading long books, so many little pleasures. Tossa de Mar And lest we forget to turn the oven on, to warm us up... Nigella's summer crumble (from Forever Summer ) is a fantastic way to use up those less-than satisfying apricots that everyone leaves in the fruit bowl, the ones a little less red, the mushy ones, and transform them into deep orange compote under the layer of almondy crumble. Or any other stone fruit for that matter. Parc Guell, Barcelona Summer crumble, adapted from Nigella Lawson in  Forever Summer 750g apricots, stoned and quartered 75g butter 100g self-raising flour or flour with 1/2 tsp baking powder a pinch of salt 25g ground almonds 75g caster sugar 50g flaked or chopped almonds Preheat the oven at 200C. Butter a gratin dish. Layer...

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